Műtermi és kültéri fotózás

Egyéni vállalkozó lettél, de nincs reklámod? Megajándékoznál valakit, vagy esetleg saját magad egy 1 órás profi fotózással?
Annyira jó helyen jársz, hogy azt el sem tudom mondani!

Hogy mit is kapsz a pénzedért?

Irányadónak a fotózás stílusát kellene megszabni.

Egyszerű, esztétikus képeket szeretnél a közösségi médiára, vagy egy grandiózus, egzotikus portfólióra vágysz fullextrás sminkkel és fantasztikus hajjal?

Akármi is a terv, közösen olyat fogunk alkotni, amiről mindigis álmodtál! A személyes, vagy telefonos konzultáció elengedhetetlen, úgyhogy ne is várj tovább, hívj a nap bármely szakaszában!

Az az egy óra valójában nem is egy óra..

Hogyan is tudna az ember ellazulni, miközben valaki a lencse túloldaláról papol, hogy mit is kellene csinálni??… Elvégre azért vagyok ÉN a fotós, hogy ne én szerepeljek a képeken. 😉
A költõi kérdésre itt is van a költõi válasz:
Szeretnék fél órát arra szánni, hogy megismerjük egymást kicsit. A bizalom a kulcs: hogy tudod, nem foglak elõnytelen pózban lefotózni, sõt, a szemed láttára törlöm majd a képet, amelyik nem tetszik neked.

Kültéren is lehet!

Ha van egy számodra kedves hely, vagy csak a természetben kényelmesebb, s jobban érzed magad, szabadtéri fotózásra is van lehetőség. Több helyszín, frissebb levegő, meg a naplemente is milyen szép már..

Nem kell egyedül!
Egyéni, páros, vagy családi fotózásra is ugyanezek a szabályok vonatkoznak.
Kiskedvenceiteket sem kell otthon hagyni, elvégre õ is családtag!

Árak, csomagok:

 • Egyszerű, de nagyszerű – csak mi ketten kültéren, szép helyszínek, megkapó képek Instagramra, Facebookra.

  Körülbelül 150-200 elkészült felvételből 8 általad választott kép kerül majd retusálásra
  A csomag 25 000 Ft-tól elérhető.
 • Stábbal kültéren, vagy stúdióban – Mivel a felszerelés is több, de a fotózás továbbra is spontán, a smink és a haj a tiéd, szükséges lehet az asszisztencia is. A fények szebbek, a beállítások ezáltal kreatívabbak is, bárhol is készül a kép, stúdió minőségű.

  Körülbelül 150-200 elkészült felvételből 12 általad választott kép kerül majd retusálásra
  A csomag 40 000 Ft-tól elérhető.
 • Mindent bele – Jóformán csak magad hozod, a sminkes és a fodrász a kezdetektől ott lesz, és gondoskodik a tökéletesen elkészített arc és frizura szépségéről.

  A ruhák, a helyszínek, a fotózás tematikája hozzád lesz igazítva előzetes egyeztetés alapján. A fények tökéletesek a kültéri vakuknak köszönhetően, majd a fotózás második felében a letisztult kompozícióknak engedünk teret egy fotóstúdióban.

  Körülbelül 250-300 elkészült felvételből 15 gondosan, közösen kiválasztott kép kerül majd retusálásra.
  A csomag 80 000 Ft-tól elérhető.

Igény szerint a felvételekből fotókönyv is készülhet.
Minden fotót 10*15 cm-es méretű papírképként is megkapsz.